Om oss

Om oss
84162741_2814941261900267_2185743628989628416_n
Skjermbilde 2021-10-06 113157

GILLEN KOMPETANSE AS

Gillen Kompetanse AS vart etablert i 2020 av Anders Egil Straume, selskapet er nytt men vi har lang erfaring innen opplæring. Straume har vert tilknyttet familiebedriften som har historie tilbake til 1978 med truck-opplæring, gjennom Gillen AS og Straume truck-opplæring. 

Gillen Kompetanse kan med stolthet si at vi har over 40 års erfaring i bransjen.

Med 40 års erfaring i bransjen er vi opptatt av at våre kunder får en grundig opplæring fra teori til praksis. Derfor har også selskapet investert i 2 simulatorer som vi bruker aktivt i opplæringen av nye truck, kran og maskinførere.

Vi har vårt hovedkontor i Furene handelspark i Volda, her har vi 820 kvadratmeter med industrihall som vi bruker aktivt til den praktiske opplæringen av kursdeltakere.

 

Gillen Kompetanse er en ASAS sertifisert bedrift og vi har sertifikat nr. ATS-206, vi er også medlem i samarbeidsorganisasjonen Noorsi. Sertifiseringsnummert viser at vi er bedrift nr. 206 som ble sertifisert, altså en av de som var tidligst ute med å bli sertifisert.; dette er noe vi er stolt over å kunne vise til.

 

Vi har samarbeid med Sentralregisteret for Sikkerhetsopplæring(SFS) som utsteder bevis og lagrer dokumentasjon på en trygg måte.

Som i ett steg i vår utvikling har Rune Dalsbø Tøsse komt inn som medeier i selskapet i 2021, han er også tilsatt som daglig leder i Gillen Kompetanse.

I Gillen Kompetanse ønsker vi å bygge vår virksomhet etter Haugianske prinsipper,

Det forplikter og ville bygge selskapet på grunder og forkynner Hans Nilsen Hauge sine prinsipp. Han har vert en av de viktigste inspirasjonskilder for både stat og næringsliv.

Våre verdier:

  • Løfte andre opp
  • Hjelpe folk i arbeid
  • Tjene andre
  • Skape verdier for felleskapet
  • Nøkternhet
  • Forvalteransvar
  • Reinvestering av overskudd
  • Samfunnsbygging
ansatte

Daglig Leder:

Rune Dalsbø Tøsse

Tlf: 97148597

e-post: rune@gillenkompetanse.no

Linkedin:  Rune Dalsbø Tøsse | LinkedIn

Rune har bakgrunn som fagarbeider og ingeniør, innen bygg og anlegg. ansvar for fagområdet: Maskin, stillas, fallsikring, HMS for ledere, Arbeidsmiljøutdanningen (40t), dokumentert og utstyrspesifikk opplæring.

Faglig leder opplæring:

Anders Egil Straume

Tlf: 41506469

E-post: anders@gillenkompetanse.no

Linkedin:  Anders Egil Straume | LinkedIn

Anders har 15års erfaring inne sertifisert opplæring. Som faglig leder har Anders hovedansvar for den sertifisert opplæringen, med spesielt fokus på truck og kran.

Instruktør Førstehjelp:

Silje Berg-Straume

Tlf: 91136367

Linkedin:  Silje Berg-Straume | LinkedIn

Silje er utdannet sykepleier og har i mange år jobbet som dette. Hos oss er Silje fagansvarlig førstehjelp og med sin helsefaglige bakgrunn kan hun tilby NGF(Norsk grunnkurs førstehjelp) og NGFB(Førstehjelp for deg som har omsorg for barn). I tillegg har hun godkjenning som hjertestarter-instruktør.

Faglig Leder Sakyndig kontroll:

Egil Straume

Tlf: 91336735

E-post: egil@gillen.no

Egil er seniorrådgiver i ordets rette forstand då han har lang erfaring innen opplæring og kontroll. Egil har vert instruktør siden 1978. Han har vert kontrollør siden 2006. Egil var gründeren bak familiebedriften og ideen er i dag den samme. At vi vil være med å utvikle og bidra til ett trygt og godt arbeidsliv.